Η DATAWISE Software

Παρέχει λύσεις διαχείρισης κάθε ασφαλιστικής πράξης, σε κάθε στάδιο και για κάθε μέγεθος επιχείρησης. Οι ανάγκες των συνεργατών μας, υπαγορεύουν λύσεις κατά παραγγελία σε μία πλατφόρμα με πολλαπλές λειτουργίες και δυνατότητες διαχείρισης χαρτοφυλακίου.
Ξεκινά από το στάδιο της απλής τιμολόγησης μέχρι της αυτόματης ξεχρέωσης συμβολαίων και λογιστικής διεκπεραίωσης του συνολικού όγκου παραγωγής δικτύου κάθε μεγέθους και πλήθους συνεργατών.

  • Στηριζόμενη στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψΙν τον παλμό των αναγκών των επιχειρήσεων, η DATAWISE Software προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συνδυάζοντας ποιοτικά και άμεσα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές. Σχεδιάζουμε εφαρμογές και λογισμικά παρέχοντας έξυπνες προτάσες που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο δελεαστικές και απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.
  • Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η καλύτερη διαφήμιση μεταξύ του ασφαλιστικού κόσμου, κάνοντας τη DATAWISE Software και τις υπηρεσίες της, μία από τις πρώτες επιλογές για πολλούς που θα αποφασίσουν να οργανώσουν την παραγωγή καθώς και το χαρτοφυλάκιο τους και θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον κοινής λειτουργίας και καθημερινής εργασίας για όλο το δίκτυό τους, ανεξάρτητα από το πλήθος και την τοποθεσία των συνεργατών.
  • Στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και η κατανόηση των απαιτήσεων των επιχειρήσεων, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων των πελατών μας μέσω εξοικονόμησης χρόνου και βελτίωσης των επιχειρησιακών διεργασιών.

Δειτε τα προϊοντα